Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Bütyökvédő, bütyökkorrigáló, lábujj korrigáló 1 pár
Bütyökvédő, bütyökkorrigáló, lábujj korrigáló 1 pár
1 238 Ft

Bütyökvédő, bütyökkorrigáló, lábujj korrigáló 1 pár

Raktáron   (1 db)
1 238 Ft
Részletek
 • pipa
  Nincs több bütyök okozta lábfájdalom.  pipa

  Nincs több kidörzsölődés.

  pipa

  Kényelmes viseletet biztosít akár egész nap.

  Sokaknak ismerős lehet a befelé hajló, fájdalmas nagylábujj problémája, melynek legfőbb oka a nem megfelelően megválasztott lábbeli.  Ha már megvan a baj, akkor sem kell sokáig takargatnod lábaidat, hiszen ez a Bütyökvédő nem csak a fájdalom enyhítésében, de a bütyök korrigálásában is segítségedre lehet.  A megfelelő lábápolás nem csak testi-, de lelki jólétünkhöz is nagyban hozzátartozik. Hiszen ha esztétikus és szép a lábad, az nagyban javíthatja általános közérzetedet.  A termék megfelelő tartást ad nagylábujjadnak, képes megszüntetni a bütykök okozta kellemetlen fájdalmakat, valamint megvédi a nagylábujj külső oldalát a kidörzsölődéstől.  Rugalmas textil anyagának és szilikonos párnázatának köszönhetően viselése nem csak kényelmes, de szinte észrevehetetlen a mindennapi használat során.
  Akár napközben, akár éjszaka viseled, tökéletes választás lehet, ha szeretnél megszabadulni a bütykök okozta fájdalomtól.
  A Bütyökvédő, bütyükkorrigáló, lábujj korrigáló tulajdonságai:  Anyaga: rugalmas textil + szilikon  Tisztítás: langyos, enyhén mosószeres vízben, kézzel mosható.
  Mit rejt a termék doboza?  1 pár Bütyökvédő, bütyökkorrigáló, lábujj korrigálóAdatok
Cikkszám
KBS-117
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!