Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Csúszásgátló szilikon széklábpapucs
Csúszásgátló szilikon széklábpapucs
1 810 Ft

Csúszásgátló szilikon széklábpapucs

Raktáron   (57 db)
1 810 Ft
Részletek
 • pipa
   

  Védelem padlódnak, székednek, asztalodnak is!
  pipa
   Strapabíró, puha szilikon anyag.
  pipa
   Rögzítése roppant mód egyszerű.


  Mindenkinek van egy felső szomszédja, aki folyamatosan a széket húzgálja. Tudjuk, milyen kellemetlen ezekre a zajokra ébredni! Ne te legyél az a bizonyos szomszéd!


  Védelmet nyújt padlódnak, széked valamint asztalod lábainak is!
  Ezen tulajdonságok elérése hihetetlenül egyszerű, nincs más dolgod, mint ráhúzni tárgyaid lábára ezt a kis szilikont, ami flexibilitásának köszönhetően gyerekjáték, és már készen is vagy! Mérete 5.5 cm-ig nyújtható, így tulajdonképp mindenre ráillik majd.  A papucs nem a megszokott kemény műanyagból készül, hanem szilikon, mely puhaságának köszönhetően hangerő, védelem és kényelem szempontjából is hatátozozottan magasabb minőséget képvisel. Küllemét tekintve is jóval ízlésesebb, nem kell agódnod, hogy ne passzolna a szobához. Garantáltan jól mutat minden háztartásban, irodában, osztálytermekben is.
  A széklábpapucs akár biztonsági szempontokat figyelembe véve is igen előnyös, ugyanis teljes mértékben csúszásmentes. Nem kell félned, hogy gyermeked felborulna a székkel! A víztől is megóvja a lábakat, ugyanis teljes mértékben vízálló.  Nem akarsz te lenni az a szomszéd, akit mindenki utál, vagy éppen az utált szomszédod szeretnéd megszerettetni a lakókkal? Hosszabb élettartamot és szebb lábakat akarsz tárgyaidnak? Ez a termék lesz a megoldás minden felsorolt problémára!
  Tulajdonságok:
  Méret: 4 x 3.2 cm  Hossztartomány: 4-6 cm
  Anyag: szilikon  Mit rejt a termék doboza?
  4 db csúszásgátló szilikon széklábpapucsAdatok
Cikkszám
KBL-262
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!