Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Deréköv láthatatlan pénztárcával
Deréköv láthatatlan pénztárcával
3 429 Ft

Deréköv láthatatlan pénztárcával

Raktáron   (4 db)
3 429 Ft
Részletek

 • Tudd biztonságban készpénzedet!  Szinte minden közterületen olvasható a tábla, miszerint körültekintőnek kell lenni, mert tolvajok garázdálkodnak a környéken.  Ez elég hajmeresztően hangzik, nem?  Sőt nem egy olyan történetet is lehet látni az interneten, hogy az utcán eltulajdonította egy zsebmetsző a gyanútlan járókelő pénztárcáját. Ennek következtében nem is csoda, hogy szinte a legtöbb ember zsebeit tapogatva és táskáját markolászva közlekedik, ha egy zsúfolt helyen kell átvágnia.  Te is így vagy ezzel? Ha igen, akkor jobb, ha tudod, van megoldás.
  A KütyüBazár egy olyan terméket ajánl most Neked, amelyben úgy tárolhatod a készpénzedet, hogy még a legkitanultabb zsebtolvaj sem fog tudomást szerezni róla.  Persze minden embernek megvan a maga trükkje, hogy mégis hova rejtse el készpénzét, de ezeknek a praktikáknak van egy óriási hátulütője. Mégpedig az, hogy igencsak lelassítja a fizetés menetét, hiszen percekbe telhet mire sikerül elővarázsolni a készpénzt a „titkos helyről”.
  Ellenben ezzel a derékövvel úgy óvhatod pénzedet, hogy közben az kézközelben is marad.
  Hasznos tudnivalók:  Az öv kiváló minőségű nylon anyagból készült, melynek köszönhetően hosszú évekig is alkalmazható. Csúszásmentes csatja miatt használata egyszerű, továbbá tágas zsebeiben egy hajtással is tárolható a papírpénz.
  Tulajdonságai  Unisex  Anyag: nylon + műanyag  Méret: 3,8 x 125 cm
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Deréköv láthatatlan pénztárcával


Adatok
Cikkszám
kbl-242
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!