Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Faipari ferde fúrószögű lyuk készítő készlet
Faipari ferde fúrószögű lyuk készítő készlet
6 668 Ft

Faipari ferde fúrószögű lyuk készítő készlet

Raktáron   (7 db)
6 668 Ft
Részletek

 • pipa
  Ints búcsút a faanyagok nehéz összeillesztésének!
  pipa
  Emeld új szintre a barkácsolás élményét!
  pipa
  Könnyed hordozhatóság!
  pipa
   Vidd bármerre - Könnyedén belefér a zsebedbe!
  pipa
   Megszünteti a barkácsolás egyik legnagyobb kihívását
  Szeretsz barkácsolni? Akkor, gondolom te is szembesültél már azzal a problémával, hogy milyen nehéz a faanyagok széleit esztétikusan összerögzíteni. Ezt a problémát rögvest megszüntetheted egy forradalmian új kütyüt felhasználásával.

  A kütyünk egy olyan kényelmes és egyszerű megoldást rejt magába, amelyre minden ezermester vágyik. A kütyü használatával old meg ezen problémás részek összeillesztését. A megoldás mindig legyen a zsebedben! A Faipari ferde fúrószögű lyuk készítő készlet olyan apró hogy belefér a zsebedbe is! Bárhová magaddal viheted. Használd ott ahol épp szükséges. Tökéletes alkalmazható elektromos, valamint hagyományos csavarhúzókkal is.
  A használata, gyors és biztonságosabb munkafolyamatokat garantál a számodra, mindezt egyszerű keretek között.  A Faipari ferde fúrószögű lyuk készítő készlet tulajdonságai:


  A fúrószög 15°-os dőlésszöggel rendelkezik, és garantál törés és sérülésmentes menetet a csavarjaidnak. Ezen túl a készletünk tartalmaz még 3 db páros adaptert, ami összesen 6 darabnak felel meg. Ezen párok méretei: 2 db 6mm, 2 db 8mm, 2 db, 10 mm. Ezen készlet alkalmazása jelentősen megfogja könnyíteni a barkácsolási munkálataidat. Ezentúl még jelentős védelmet biztosít, mint az eszközeid, mind pedig a megmunkálásra váró fafelület számára.


  Mit rejt a termék doboza?
  • 1 db Faipari ferde fúrószögű lyuk készítő készletet - A következőket foglalja magába: 


   • 2 db 6mm


   • 2 db 8 mm


   • 2 db 10 mm


   • 1 db ferde fúrószögű lyuk készítő 15° dőlésszöggel
Adatok
Cikkszám
NAL-010
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!