Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Fóliahegesztő, zacskózáró, kézi hegesztő
Fóliahegesztő, zacskózáró, kézi hegesztő
1 905 Ft

Fóliahegesztő, zacskózáró, kézi hegesztő

Raktáron   (6 db)
1 905 Ft
Részletek • pipa
  Bármilyen normál vastagságú műanyag zacskót és fóliát le tudsz zárni vele légmentesen, hogy frissek maradjanak az ételeid.


  pipa
  Használata gyors, egyszerű.


  pipa
  Kis mérete miatt akár utazáshoz, kempingezéshez, nyaralásra is magaddal viheted.


  pipa
  Nem kell folyton újabb és újabb csomagolóanyagot elhasználnod.

  Sajnálod megvenni a nagyobb zacskó chipset vagy kekszet, mert ha kibontod másnap már nem olyan friss és ropogós?  A Kézi fóliahegesztővel bármilyen fóliát, nejlonzacskót biztonságosan le tudsz zárni. Segítségével megőrizheted az élelmiszerek frissességét. Csak végighúzod a kis készüléket a fólián, és már össze is heggesztette a zacskót.
  Hasznos tudnivalók:  A hegesztéssel elfelejtheted a kapcsokat és csipeszeket melyekkel eddig letűzted a zacskókat. A zacskózáróval légmentesen lezárhatod a műanyag zacskókat, így nem kap levegőt az étel és friss marad a következő felbontásig. Használhatod száraz tészták csomagolásának lezárásához is, amivel megakadályozhatod, hogy kiboruljanak és pocsékba menjenek az alapanyagok.  Kompakt mérete miatt magaddal viheted utazás során is a táskádban, hogy kempingezés, nyaralás vagy kirándulás alkalmával is frissek maradjanak a felbontott ételeid.
  Így használd:  1. Hajtsd le a biztonsági zárat és nyisd fel a készüléket.  2. Az elemfedél így könnyedén hozzáférhető és eltávolítható. Helyezd be a 2 db 1,5V AA elemet, ügyelve a megfelelő polaritásra.  3. Hajtsd vissza a készülék tetejét, majd a fóliát helyezd a hegesztő felületek közé, nyomd le a készülék tetejét és húzd végig a lezárni kívánt fólián.  4. Erősebb nyomás hatására a készülék a hegesztés mentén el is vághatja a zacskót.  5. A használat végeztével a biztonsági zárat hajtsd vissza.


  A Fóliahegesztő, zacskózáró, kézi hegesztő tulajdonságai:  A készülék 2 db 1,5V-os AA elemmel (nem tartozék) működik.  Méret: 10.5 cm hosszú és 4 cm széles.  Anyaga: ABS műanyag  Bemenet: AV 3V 5OHz
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Fóliahegesztő, zacskózáró, kézi hegesztőAdatok
Cikkszám
GLO-57270
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!