Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Hordozható mókás utazó bili
Hordozható mókás utazó bili
5 334 Ft

Hordozható mókás utazó bili

Raktáron   (7 db)
5 334 Ft
Részletek

 •  Segítség, amikor a gyerkőcödre távoli helyen tör rá a szükség!  Apró helyen, észrevétlenül hordozható!  Kültéri és beltéri használatra is ideális!   Biztonságossá és élvezetessé teszi a tanulási folyamatot.  A bilihasználat soha nem volt még ennyire vicces és szórakoztató! Ráadásul még hordozható is.

  Ez két okból is különösen fontos a gyerkőcöd elétében. Először is még az ismeretlen helyeken nem érez magán külső nyomást, és nagy kedved indul el a „bilibarátja” irányába, hogy őt megetesse, megitassa őt.
  Másrészt, viszont mindannyian kerültünk már olyan helyezben, ( - akár túrázás vagy hosszabb autót út folyamán-), hogy hirtelen ránk tört a „szükség”.
  A hordozható bili mindig kéznél lesz ezekben a helyzetekben. Összecsukva, egy táskában kényelmesen és észrevétlenül elfér, majd 10 másodperc alatt felállítható a gyerkőcöd saját megszokott bilije.
  Így nem kell attól tartanod, hogy a negatív élmények befolyásolják a tanulási folyamatot. Használd bárhol és csukd össze ha végzett.
  Így nem kell attól tartanod, hogy ismét fellángol a pelus iránti érdeklődése.
  A mókás, banán formájú megjelenése magához vonzza a gyermeki érdeklődő tekintetet.

  Ne hezitálj, klikkelj és érd a gyerkőcöd szobatisztaságát, mindezt rá nehezülő teljesítőkényszer nélkül  A Hordozható mókás utazó bili tulajdonságai:  - Anyaga: polipropilén


  - Teherbírása: 50 Kg


  - Használható: 8 hónapos kortól


  - Mérete (összeszerelve): 34x 35x 36 cm


  - Véletlenszerű színkiosztás


  - Táskában hordozható, apró helyt elfér

  Mit rejt a termék doboza?  - 1 db Hordozható mókás utazó bilitAdatok
Cikkszám
KBL-402
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!