Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Pengeélező fűnyíróhoz
Pengeélező fűnyíróhoz
1 905 Ft

Pengeélező fűnyíróhoz

Raktáron   (20 db)
1 905 Ft
Részletek

 • pipa
   Villámgyorsan elkészítheted a borotvaéles pengét!
  pipa
   Nagyobb hatékonyság, gyorsabb munkavégzés!
  pipa
  Könnyedén használhatod, többé nem kell segítséget hívnod!
  pipa
  Késekhez, és egyéb más eszközök élesítéséhez is használhatod!
  pipa
  Tedd gyorsabbá a fűnyírást!

  A nyár beköszöntével megkezdődik a fűnyírási szezon! Megint elő kell vennünk a gépeinket és ismételten hadra kell fogni őket. A leporolás következtében feltétlenül szükséges a fűnyírónk pengéit újra élesíteni, ami a legtöbb esetben segítséget követel(t). Legalábbis eddig!
  Élezd meg önállóan a fűnyíród pengéjét villámgyorsan és egyszerűen. Ne kelljen többé kellemetlen telefonhívást intézned a segítségért. Rosszabb esetben, még fizetned is kell érte, hogy a házi körüli munkát el tudd végezni. Szabadulj meg ettől a tehertől!
  Az élesebb fűnyírópenge sokkal hatékonyabbá teszi a munkádat. Sokkal hamarabb végezhetsz ezzel a feladattal, és több időt tölthetsz szórakozással! Tedd könnyebbé és gyorsabbá a fűnyírózást. SŐT! A kütyüt még egyéb más vágó eszközök élesítéséhez is használhatod. Például késekhez!  Hasznos tudnivalók:

  A kütyüt roppant egyszerűen használhatod. Helyed fel az eszközt egy akkumulátoros csavarhúzóra, vagy fúróra a megfelelő beosztásba! Rögzítsd az élesíteni kívánt pengét, egy biztos pontra, ahonnan garantáltan fog elmozdulni! Légy óvatos, a folyamat előtt győződj meg róla, hogy 100%-ban leszorítva van a penge! Ezt követően, csak húzd végig a pengén a kütyüt, és készen is vagy! Ezzel a pengével máris új életet leheltél a fűnyíródba, és rengeteg időt és pénzt spóroltál meg!

  A Pengeélező fűnyíróhoz tulajdonságai:
  • Mérete: 57mm x 50mm


  • Anyaga: korund


  • Alkalmazható: Fűnyírókhoz, késekhez
  Mit rejt a termék doboza?
  • - 1 db Pengeélezőt fűnyíróhoz


Adatok
Cikkszám
KBL-088
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!