Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Rétegvastagság mérő, festék vastagság mérő (digitális)
Rétegvastagság mérő, festék vastagság mérő (digitális)
13 526 Ft

Rétegvastagság mérő, festék vastagság mérő (digitális)

Raktáron   (1 db)
13 526 Ft
Részletek

 • A rétegvastagság mérő segítségével vizsgáld meg Te magad, hogy történt e valami a múltban az általad kiszemelt autóval, amiről nem tájékoztattak.   


  pipa

  Kötelező kiegészítő használt autó vásárláskor.  pipa

  Nem mágnesezhető bevonatokon alkalmazható.  pipa

  Kompakt méretének köszönhetően akár a zsebedben is elfér.

  Használt autót készülsz venni?
  Biztosra akarsz menni, hogy nem egy tákolt kocsira bólintasz rá?  Akkor mindenképp szerezd be ezt a rétegvastagság mérőt, amely segít megválaszolni a kérdéseket. A termék használatával megtudhatod, hogy volt-e már törve megvásárolni kívánt gépjárműved, és ha igen, milyen mértékű javítást eszközöltek rajta.  Autófényezők, festők és karósszérialakatosok rendszeres segítő társa ez a kis műszer.   A rétegvastagság mérőt használhatod műanyag, vas, alumínium, acél, festék, zománc felület vastagságának a mérésére. Segítségével mérnöki pontosággal állapíthatod meg a rétegek vastagságát egészen 2 mm-ig.
  A Rétegvastagság mérő tulajdonságai:  Méret: 6.9 x 3.8 x 2 cm  Nettó súly: kb. 23 g  Működési hőmérséklet: 0-40 °C  Relatív páratartalom: 80% alatt.  Legpontosabb működés: 23°C ± 5 °C /75% alatti páratartalom  Mérési tartomány: 0 – 2 mm  Áramforrás: 1 db 3V CR2032 elem (az elem nem tartozék)  Tárolási hőmérséklet: -10°C - 50°C  Tárolási páratartalom: 80% alatt
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Rétegvastagság mérő, festék vastagság mérő (digitális)


Adatok
Cikkszám
DR-001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!