Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Vákuumzsák, vákuum ruhazsák
Vákuumzsák, vákuum ruhazsák
5 906 Ft

Vákuumzsák, vákuum ruhazsák

Raktáron   (4 db)
5 906 Ft
Részletek
 • pipa

  75%-kal több helyet spórolhatsz meg vele a szekrényedben.  pipa

  Ideális ágyneműk, ruhák és plüss állatok helytakarékos elrakásához.  pipa

  Használata gyors és egyszerű.


  pipa
  Megvédi ruhaneműidet a por, nedvesség illetve a kártevők ellen.  Túlzsúfolt a szekrényed?
  Halomban állnak a polcokon a ruháid és már nem tudsz többet beszuszakolni?  Mi jut ilyenkor az átlag ember eszébe? Természetesen az, hogy új szekrényt kell venni. Pedig ez téves út.  Ehelyett egy sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás is létezik, nevezetesen a Vákuumos tárolózsák.
  Ennek a praktikus terméknek hála rengeteg helyet tudsz megspórolni!  Mi több, ha a tárolózsákban tartod ruháidat és ágyneműidet nemcsak kevesebb helyet fognak foglalni, de megóvod őket a portól, nedvességtől és a kártevőktől (mint például molylepke) is. Ugye mennyire jól hangzik?
  Nincs több átláthatatlan ruhakupac! Nincs több tömött ruhásszekrény!
  Használata:  1. Tedd a zsákba, amit épp szeretnél kisebb méretre varázsolni.  2. A záró klipszet húzd oda-vissza a zsákon, hogy teljesen összezárd a száját.  3. Tedd a pumpát a szelepre és távolítsd el a levegőt a zsákból. Addig végezd el a folyamatot, amíg az összes levegő távozik belőle.  4. Nyomd rá (nem kell forgatnod) a kupakját és már kész is vagy.
  A Vákuumzsák, vákuum ruhazsák tulajdonságai:  Zsák mérete: 50 x 70 cm  Pumpa mérete: 11 x 25 x 8.5 cm  Pumpa színe: kék  Anyaga: Poliamid és Polietilén  Klipsszel könnyen zárható zsákszáj.  Kézipumpával a csomagban (színe változó)  Víz, por, kártevő álló.  Kapacitás: kb. 180 ml
  Mit rejt a termék doboza?  6 db Vákuumzsák, vákuum ruhazsák  1 db Kézi pumpa (változó színben)


Adatok
Cikkszám
VHO-171
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!