Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301641170

Vezetékkereső, faldetektor, fémdetektor
Vezetékkereső, faldetektor, fémdetektor
9 525 Ft

Vezetékkereső, faldetektor, fémdetektor

Raktáron   (11 db)
9 525 Ft
Részletek
 • pipa

  Ideális fa/fém/vezeték megtalálására a falon belül.  pipa

  Hangjelzéssel segíti az eligazodást.  pipa

  LCD kijelző mutatja a jelerősséget a könnyebb tájékozódás érdekében.

  Ki kellene cserélned az elhasználódott csöveket vagy vezetékeket?
  Talán felújítanál, vagy esetleg csak néhány polcot tennél fel a falra?
  Azonban nem tudod, hogy hová érdemes fúrnod?  Érthető, hiszen egy felújítás vagy egy egyszerű polc felszerelés is veszélyes lehet, hiszen nem tudhatod pontosan hol húzódnak a kábelek. De ez csak akkor van így, ha nincs egy ilyen kütyüd.  Mielőtt bármilyen munkába is belevetnéd magad, ezzel a nagyszerű faldetektorral meggyőződhetsz arról, hogy mit rejtenek a falak. Így időt és energiát spórolhatsz, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy megóvod testi épségedet.
  Hasznos tudnivalók:  A vezetékkereső használata  roppant mód egyszerű. Az audió hang és az LCD kijelző segít a tájékozódásban, csak állítsd be, hogy fát, fémet vagy áram kábelt szeretnél keresni a falban. A kijelző mutatja majd a jelerősséget és a sípoló hang jelzi, ha találtál valamit. Ha nem jelez sem a kijelző, sem a hang, akkor ott nincsenek csövek/kábelek/fagerendák és a fúrás biztonságos.  Nagyon fontos, hogy a pontos eredmények érdekében a mérést mindhárom funkció esetén legalább 3x ismételd meg!
  Az Vezetékkereső, faldetektor, fémdetektor tulajdonságai:  Méret: 155 x 72 x 28 mm  Súly: 127 g  LCD kijelző  9 V-os elem működteti (nem tartozék)  Fémkeresési mélység: csőátmérő 25 mm, ≤ 30 mm  Elektromos vezetékek: 90 ~ 250V ≤ 50mm
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Vezetékkereső, faldetektor, fémdetektor


Adatok
Cikkszám
H-MEF-345
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!